3 мультиподарунки до Дня святого Миколая для дорослих дітей

Вважається, що подарунок до Дня святого Миколая належить дарувати виключно дитині, але ми готові оскаржити цю традицію. Хіба під подушкою дорослого недостатньо місця для яскравого презенту?

Для всіх, хто не боїться плисти проти течії, не забуває у свято про себе коханого й таких самих безшабашних рідних та друзів, ми підготували список інструментів, які випускає бренд Roxon.

Кожен з них стане не тільки приємним, але й вкрай корисним подарунком, здатним перетворити на справжнього інженера навіть зеленого новачка, який з легкістю полагодить все необхідне і, хто знає, може навіть знайде пару зайвих деталей у техніці.

Мультитул Roxon Storm S801S

Першим до нашого ТОПа вривається бестселер Roxon, мультитул S801S, можливості якого оцінить кожен майстер на всі руки. Попри компактність конструкції, яка складається до розмірів 106 х 41 х 20 мм, в ній поміщається близько десятка висувних елементів, що виконують 16 функцій.

Тут є практично все, що необхідно для виконання дрібного ремонту та активного проведення часу на природі, коли немає можливості носити з собою важкий набір інструментів: ніж з прямим заточуванням, серейторна пилка, ножиці, напилок, шило, відкривачка для консервних банок, викрутка, стропоріз і навіть штопор — такий потрібний і водночас такий рідкісний елемент у сучасних мультитулах.

Основний інструмент — пружні пасатижі, здатні також виконувати роль кусачок завдяки наявності загострених лез біля основи. Присутність у наборі 9 змінних біт з тримачем є приємним бонусом, особливо з урахуванням того, що деякі моделі мультитулів поставляються без біт.

До характеристик, які роблять цю модель настільки популярною, також належить довговічність конструкції. Більшість мультитула виготовлена з нержавіючої сталі 420, а клинок і ножиці — з марки 5Cr15MoV, що відрізняється підвищеною міцністю.

Матеріали марки сталей 420, 5Cr15MoV Розмір у складеному вигляді 106 х 41 х 20 мм
Кількість функцій 16 Вага 313 г
Комплектація мультитул, набір біт з тримачем, чохол Гарантія 10 років

Міні мультитул Roxon M2

Якщо попередня модель здається надто громіздкою, є зменшений мультитул, Roxon M2, про що говорить приставка «міні» у його назві. Але нехай зовнішня компактність не дає вас обдурити. «Малий, та завзятий» — саме так можна описати цей інструмент, у якому міститься 14 функцій.

Модель M2 підхожа і як EDC помічник, і як функціональний інструмент для експлуатації в польових умовах, наприклад, коли попереду очікується туристична подорож або риболовля. Для різання тут передбачено клинок із прямим лезом та ножиці, для відкручування та закручування гвинтів — кілька викруток, для скромної трапези на природі — відкривачки для пляшок та консервних банок. У конструкцію також інтегровано шило, аксесуари для догляду за нігтями, склобій, а головним інструментом виступають плоскогубці та кусачки 2 в 1.

У виробництві мультитула використані дві марки сталі: 3Cr13, 2Cr13, а також ударостійкий поліамід PA66. Їх поєднання наділяє конструкцію зносостійкістю та легкою вагою, що дорівнює всього 127 грамам.

В комплектації також є набір змінних біт у фірмовому органайзері та нейлоновий чохол, тому куди б не прямував власник, цей маленький супутник завжди буде під рукою та прийде на допомогу у потрібний момент.

Матеріали марки сталей 3Cr13, 2Cr13 + поліамід PA66. Розмір у складеному вигляді 70.5 х 29.5 х 17 мм
Кількість функцій 14 Вага 127 г
Комплектація мультитул, набір біт з тримачем, чохол Гарантія 10 років

Багатофункціональний ніж Roxon Phantasy S502

На перший погляд, Roxon S502 здається звичайним складаним ножем, але при подальшому вивченні конструкції стає зрозумілим: у ваших руках знаходиться універсальний інструмент, який не поступається мультитулам у функціональності.

Секрет успіху полягає в можливості змінювати клинки, адаптуючи модель під поточні потреби. За замовчуванням ніж зі змінними лезами поставляється з класичним клинком drop point зі сталі 5Cr15MoV, що демонструє і якісне різання, і зручність роботи на укол.

Як заміну базовому лезу можна використовувати інші 15 клинків. Вони продаються в 5 різних наборах та відрізняються формою. Крім звичайних ножових лез також доступні такі специфічні аксесуари, як гребінь для волосся та мультиінструмент 10 в 1, що поєднує в собі гайковий ключ, стропоріз та кілька відкривачок для банок та пляшок.

Руківʼя конструкції S502 виконане зі сталі 420 і алюмінієвого сплаву, поєднуючи в собі сталеву міцність і легкість алюмінію. Для зручного носіння на ножі закріплена кліпса, настільки туга, що намертво фіксує аксесуар на кишені або поясі.

Матеріали марки сталей 5Cr15MoV, 420 + алюміній Розмір у складеному вигляді 105 x 28 x 16 мм
Кількість змінних клинків 15 Вага 90.5 г
Комплектація ніж з клинком drop point Гарантія 1 рік

Де купити подарунки на Миколая?

Відповідь проста: в офіційному магазині дистриб'ютора Roxon Україна, де вас порадує якість продукції, а ваш гаманець — доступна ціна. Складані ножі туристичного типу та стильні EDC моделі, мультитули на всі випадки життя та набори для барбекю — ми маємо різні інструменти під будь-яке захоплення на свіжому повітрі.

Якщо бажаєте зробити рідним справжній сюрприз, у нас доступне лазерне гравіювання інструментів, за допомогою якого можна кастомізувати подарунок і назавжди відобразити на ньому приємні спогади.

Товари новини

Написати коментар