Як обрати набори BBQ від Roxon для природи

Кожному знайоме приємне передчуття, коли після літньої спеки та довгого дня на природі нарешті розпалюється гриль, і приємний аромат смаженого м'яса й овочів поступово починає наповнювати повітря. Щоб обід вийшов по-справжньому смачним, важлива будь-яка деталь — від правильного рецепта та вміння кулінара до відповідних інструментів, які роблять процес приготування не лише зручним, а й безпечним.

Що таке набiр BBQ від Roxon і чому він має бути в арсеналі любителя відпочинку на природі? Давайте розберемося!

Вибираємо набори BBQ від Roxon для відпочинку на природі

Звичайна виделка та ніж — погані помічники у приготуванні на природі. Їхні розміри часто бувають недостатніми для безпечного використання поблизу джерела вогню. Крім того, вони часто виготовляються з матеріалів, сприйнятливих до жару, що здатне призвести до неприємностей аж до отримання опіків.

У цій ситуації користь наборів BBQ на природі беззаперечна, оскільки їх конструкції розроблені спеціально для приготування їжі на грилі або мангалі. Але як зрозуміти, який набір підійде саме вам? Для цього необхідно дізнатися про особливості представлених в асортименті варіантів: визначитися з набором необхідних аксесуарів і вивчити комплектацію окремих моделей.

Чому варто обрати набір BBQ

Коли ви збираєтеся на природу та плануєте готувати смачну їжу, призначення інструментів відіграє величезну роль.

Вибираючи спеціалізовані інструменти, ви отримуєте низку переваг:

  • Зручність та безпека. У наборі є все, що потрібно для приготування — від багатофункціональних щипців до ножа для м'яса. Їхня довжина дозволяє триматися на безпечній відстані від вогню, а ергономічні руківʼя з жароміцних матеріалів перетворюють кулінарний процес на задоволення без ризику для здоров'я.
  • Міцність та довговічність. У виробництві використовуються міцні матеріали, стійкі до зношування та впливу високих температур. Марки сталей вибираються з урахуванням антикорозійних властивостей та простоти в догляді, тому незалежно від того, як використовувати набор BBQ від Roxon, він не покривається корозійними плямами після одного сезону експлуатації.
  • Компактність. У наборі є щонайменше 3 інструменти з різним функціоналом, і всі вони компактно складаються для полегшення транспортування.
  • Економічність. Замість купівлі кожного інструменту окремо, ви можете заощадити, придбавши багатофункціональний набір, в якому зібрано все необхідне.

Майте на увазі! Попри всі переваги використання наборів BBQ на природі, вони не здатні вберегти вас від попадання на руки попелу та бризок масла, тому під час приготування ми радимо використовувати рукавиці.

Спеціальні функції та додатки набору Roxon

Комплектація набору може відрізнятися залежно від конкретної моделі. Найчастіше конструкція включає такі елементи:

  • ніж для нарізання продуктів;
  • лопатка та щипці для перевертання м'яса, ковбасок та овочів;
  • виделка для м'яса.

Який набор BBQ обрати залежить лише від ваших потреб та бюджету. На свій розсуд користувач може доповнити комплект допоміжними аксесуарами, наприклад, пензликом для змащування продуктів маслом або соусом.

Окремо варто згадати про туристичні столові прибори, які є екологічною заміною одноразових аналогів. Такий набір складається з декількох аксесуарів (виделки та ложки, також доступний варіант з мініатюрним ножем) та виготовляється з надміцних металів, які легко очищаються та мають необмежений термін служби. Елементи кріпляться один до одного за допомогою магнітного з'єднання, а в розкладеному положенні мають комфортну для використання довжину.

Популярні набори BBQ від Roxon

Асортимент Roxon включає 5 функціональних наборів — кожен з унікальною комплектацією. Якщо ви не знаєте, як обрати набор BBQ для відпочинку на природі, ми представляємо добірку бестселерів бренду, яка допоможе визначитися з придбанням.

Мультитул для барбекю Roxon

Модель S601 оснащена 3 повноформатними інструментами: лопаткою, виделкою та складаним ножем із замком Safety lock. Всі вони виготовлені зі сталі 5Cr15MoV, яка не тільки не боїться іржі, а й легко заточується, дозволяючи проводити ці маніпуляції в домашніх умовах за допомогою звичайного каменю. Цікаво, що поєднавши лопатку та виделку, вироби можна використовувати як щипці, покриваючи базові потреби, для чого потрібен набор BBQ від Roxon.

Всі елементи з'єднуються в одному руківʼї з накладками з пластику та корисними доповненнями у вигляді відкривачки для пляшок та штопора.

Набір столових приборів Roxon

У комплекті C1 є ложка, виделка та ніж із серейторним заточуванням для різання м'ясних продуктів та хлібобулочних виробів. Елементи з'єднані за допомогою магнітного контакту та легко роз'єднуються для комфортного використання, розкладаючись до 179 мм у довжину.

У виробництві конструкції використано сталь марки 3Cr13, яка може похвалитися нержавіючими властивостями. Метал легко очищається від жиру та залишків їжі під проточною водою та швидко заточується, дозволяючи підтримувати гостроту леза ножа за будь-яких умов.

Альтернатива цьому комплекту — набір столових приборів з нержавіючої сталі 420U6. Це вдосконалена версія з замком Liner lock, який не дає інструментам скластися під час приймання їжі.

Товари новини

Написати коментар