Мультитул Roxon S705 Spirit для безпечної взаємодії з поверхнями

При користуванні громадським транспортом і відвідуванні публічних місць людина ризикує стати рознощиком вірусів, які потрапляють на шкіру при торканні різних поверхонь. Шкідливі бактерії можуть перебувати на різних предметах, якими користується велика кількість людей: дверні ручки, банкомати, перемикачі світла, кнопки ліфта та інше. Для уникнення контакту з небезпечними мікроорганізмами, які можуть нашкодити здоров'ю, можна використовувати різні методи захисту:

  • Одноразові рукавички, які захищають шкіру рук від бактерій. Вони мають низьку вартість, але вимагають часу для правильного надягання на руку і здатні викликати неприємне відчуття дебати шкіри всередині вироби;
  • Функціональний мультитул Roxon S705 Spirit, який включає ряд пристосувань для взаємодії з різними типами поверхонь і предметів.

мультитул Roxon S705 Spirit

На відміну від рукавичок, мультитул – зручний інструмент, який можна відразу використовувати після вилучення з кишені. Він відноситься до спеціалізованих виробів, які стоять на сторожі безпеки і здоров'я людини, і має необмежений термін служби.

Розпакування

Купити мультитул Roxon Spirit можна в невеликій картонній упаковці, на якій вказано назву моделі і основна інформація про неї. Коробка має компактні габарити і простий дизайн, завдяки чому виріб підходить в якості сувеніра.

Усередині коробки знаходиться сам інструмент і коротка інструкція користувача.

мультитул Roxon S705 Spirit мультитул Roxon S705 Spirit

Загальні характеристики

Конструкція виробу поєднує ряд інструментів, які виготовлені з трьох матеріалів:

  • нержавіюча сталь марки 3Cr13 твердістю 51 HRC;
  • латунь H62;
  • силікон.

Вони мають високу опірність корозії і не бояться тривалого контакту з вологою. Єдине слабке місце інструменту-вплив солей і органічних кислот, через що на поверхні металу можуть виникати потемніння. Тому ми рекомендуємо витирати мікротул після використання за допомогою сухої ганчірки, щоб зберегти його зовнішній вигляд на довгий період.

Мультитул Roxon S705 Spirit

Мультитул Roxon S705 складається з 13 дрібних інструментів:

  • сенсорна кнопка;
  • стилус для взаємодії з сенсорними панелями;
  • дверний гачок;
  • пристосування для відкриття дверей;
  • відкривачка для пляшок;
  • відкривачка для картонних коробок;
  • плоска викрутка;
  • хрестова викрутка Phillips;
  • спицевий ключ 3.5 мм;
  • спицевий ключ 4.2 мм;
  • шестигранний ключ 10 мм;
  • шестигранний ключ 14 мм;
  • карабін для фіксації виробу на поясі.

Основою ряду комплектуючих, як дверний гачок, є антибактеріальний мідний сплав. Завдяки знезаражувальним властивостям, даний метал відрізняється підвищеною безпекою, а міцність, що перевершує алюміній, дозволяє пускати мідні інструменти в хід в ситуаціях, що передбачають підвищені навантаження (наприклад, гачок може бути використаний не тільки для взаємодії з дверима, але і для носіння сумок).

Мультитул Roxon - не тільки ефективний, але і ультракомпактний інструмент, який поміщається в долоні. Його габарити складають 88 х 36 х 2.5 міліметрів, а вага – всього 27 грам. Виріб невідчутно при носінні в кишені і може чіплятися на пояс або сумку, як брелок, що розширює варіанти його транспортування.

Мультитул Roxon S705 Spirit Мультитул Roxon S705 Spirit

Підбити підсумок

Модель Roxon S705-нетиповий мультитул в асортименті бренду, який замість складного клинка, плоскогубців та інших масивних інструментів включає тринадцять дрібних доповнень, покликаних убезпечити здоров'я людини при знаходженні в громадських місцях. Це надійний помічник, коли необхідно взаємодіяти з об'єктами, на яких можуть перебувати небезпечні бактерії, і одночасно стильний аксесуар.

Мультитул Roxon, відгуки на який можна перевірити в нашому онлайн-магазині Roxon.com.ua, виготовлений з декількох ударостійких матеріалів. Вони витримують інтенсивні навантаження, включаючи велику вагу, і не схильні до іржі при регулярному впливі вологи. Однак варто уникати використання інструменту в інших агресивних середовищах: в цьому випадку на поверхні металу можуть з'явитися дрібні потемніння.

Аксесуар підходить для носіння в міських і похідних умовах: він має малі розміри і вагу, просту конструкцію і кілька варіантів носіння, включаючи фіксацію на кишені, лямці рюкзака або сумки, кільці для ключів та інше. Купити мультитул Roxon Spirit варто тим, хто турбується про своє здоров'я і не хоче регулярно купувати нові одноразові рукавички – в цьому плані інструмент не тільки практичніше, але і екологічніше інших методів захисту.

Roxon S705 Spirit
Тип інструменту микротул
Матеріал нержавіюча сталь, латунь, силікон
Кількість функцій 13
Розмір 88 х 36 х 2.5 мм
Вага 27 г
Гарантійний термін 10 років

Товари новини

Написати коментар