Результати участі команди Roxon на виставці Риболовля.Полювання.Туризм 2024

Складаний ніж, мультитул або, можливо, набір для барбекю? Як зрозуміти, що як найкраще підійде саме вам, коли ви гортаєте сторінки з інструментами в онлайн-магазині? Єдиний і безвідмовний варіант: подивитися на продукцію наживо, потримати її в руках і протестувати на практиці перед придбанням. Саме для цього наша команда Roxon регулярно бере участь у різних виставках, щоб у вас була можливість ближче ознайомитися з продукцією та зробити правильний вибір, який повністю відповідатиме очікуванням.

Одним із таких заходів став фестиваль Риболовля.Полювання.Туризм, який пройшов у період з 21 по 24 березня 2024 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Після тривалої перерви ця виставка стала ковтком свіжого повітря для виробників, оскільки вони нарешті змогли знову зустрітися зі своїми клієнтами та презентувати нові послуги та товари, націлені на підвищення комфорту користувачів, які ведуть активний спосіб життя.

Серед 39 компаній-учасників була й наша команда, яка привезла на виставку близько 40 інструментів та аксесуарів різного призначення:

  • Набори для барбекю, що складаються з низки повноформатних інструментів для комфортного приготування смачних страв на свіжому повітрі;
  • Складані ножі, включно з преміальними моделями, руківʼя яких виконані з натуральної шкіри для справжніх естетів;
  • Набори змінних клинків, що дозволяють перетворити простий ніж на мультифункціональне пристосування для вирішення будь-якого типу завдань;
  • Кишенькові мультитули різного формату, не лише з пасатижами, а й з ножицями або молотком як основний інструмент;
  • Набори столових приборів, що є екологічною заміною одноразових аксесуарів;
  • Шкіряні чохли для зберігання та зручного носіння улюблених інструментів.

Впродовж 4 днів захід відвідали близько 3,5 тисячі людей, і ми були щиро раді побачити серед них не лише наших постійних партнерів, а й нових клієнтів, які поділяють з нами спільні цінності, прагнучи забезпечувати покупців лише високоякісною продукцією для задоволення повсякденних потреб.

Наша команда Roxon дякує кожному за виявлений інтерес до наших товарів: ми провели кілька сотень консультацій і почули велику кількість позитивних відгуків про практичність та надійність продукції, що є для нас яскравим підтвердженням важливості нашої роботи!

Ми сподіваємося знову зустрітися з вами на найближчих виставках, а поки не забувайте стежити за нами у соціальних мережах, де можна знайти актуальні новини про нові надходження та першими дізнаватися про вигідні пропозиції.

До скорої зустрічі!

Написати коментар