Знижки на ножі Roxon у Чорну п'ятницю 2022

Незабаром настане найочікуваніша подія у світі шопінгу – Чорна п'ятниця. У цей день більшість торгових мереж у всіх країнах світу радують запаморочливими цінами, які можуть бути у півтора або у декілька разів нижчими від початкової вартості, дозволяючи мільйонам покупців втілити у реальність їхні давні мрії – купити те, що довгий час хотілося, але відкладалося у далеку скриньку.

Магазин Roxon Україна є офіційним дистриб'ютором продукції бренду Roxon, що відомий якісними інструментами для активного відпочинку. Ми щорічно беремо участь у марафоні знижок, і 2022 рік – не виняток. Для наших покупців підготовлені приємні акції до Чорної п’ятниці, які ми готові анонсувати вже сьогодні.

Як довго триватимуть акції у Чорну п'ятницю?

Грандіозний розпродаж традиційно стартує наступної доби після Дня подяки у США, який відзначається в останній четвер листопада. Це означає, що 2022 року Чорна п'ятниця в Україні випадає на 25 листопада.

Ми вирішили не обмежуватися одним днем і дати Вам можливість ретельно вибрати відповідні інструменти. У нашому магазині знижковий марафон триватиме з 21 по 30 листопада, щоб кожен мав змогу купити бажаний аксесуар, що стане надійним помічником у повсякденних справах.

Однак краще не чекати з вибором: кількість акційних товарів обмежена. Щоб встигнути придбати товар, ми радимо своєчасно підготуватися до розпродажу:

  • Уважно вивчіть асортимент, щоб інструмент підходив під індивідуальні вимоги. Це стосується характеристик, фотографій, відгуків покупців, оглядових статей та відео, які представлені на нашому сайті;
  • Заздалегідь додайте у кошик аксесуари, що сподобалися, – так Ви зможете гарантовано оформити замовлення одним із перших;
  • Не забудьте підписатися на наші соціальні мережі, щоб жодна акція на мультитули та ножі не вислизнула від Вашої уваги.

Купуйте без обмежень та зайвих доплат – доставка будь-яких інструментів Roxon абсолютно БЕЗКОШТОВНА при отриманні у відділеннях Нової Пошти та УкрПошти. За бажанням завжди можна оформити доставку кур'єром по Києву та іншим містам України, її вартість складає 70 грн.

Яка продукція Roxon візьме участь у акції?

У нашому розпродажі діятиме знижка -20% на серію нових складаних ножів K1, K2 та K3, які вже встигли підкорити покупців вишуканим дизайном та еталонними ріжучими характеристиками. Це преміальна лінійка інструментів із використанням якісних марок сталей у клинках, керамічними підшипниками для плавності розкриття та оригінальними рукоятками зі вставками з натуральної шкіри, що перетворюють інструменти на маленькі твори ножового мистецтва.

Roxon K1

Модель K1 – втілення класики, що ріже так само добре, як і виглядає. Сталь марки D2 не іржавіє під впливом вологи і дарує власнику задоволення від використання завдяки тонкому зведенню клинка, який безперешкодно ріже, пиляє та проколює матеріали різної щільності без утворення сколів на кромці.

Поєднання титану та натуральної шкіри на рукояті приковує погляд та сприяє покращеному контролю над інструментом. Титан несприйнятливий до корозії і наділяє модель міцністю, а шкіра робить хват максимально зручним для виконання широкого спектра завдань. Доповнює характеристики запірний механізм Liner Lock – один із найінтуїтивніше зрозумілих у використанні та невибагливих у догляді замків, що намертво фіксує лезо під час експлуатації.

Roxon K2

Ніж K2 однаково ефективен як туристичний інструмент, так і EDC-аксесуар, який також стане яскравою деталлю у повсякденному образі. Клинок із опущеним кінчиком робить різ простим, а колючий удар максимально ефективним і акцентованим, перетворюючи модель на справжнього універсала. В основі клинка знаходиться інструментальна сталь D2, загартована до позначки 60 HRC. Це робить модель одночасно витривалою та простою у заточенні – для цього знадобиться звичайний абразив середньої зернистості.

Рукоятка зі склотекстоліту G10 відрізняється легкістю та несприйнятливістю до вицвітання та сколювання. Попри візуальну тонкість вона витримує падіння та механічні впливи, а шкіряні вставки у нижній частині покращують хват і слугують додатковим декором.

Roxon K3

Зухвалий та практичний – це головні характеристики ножа K3, який не боїться складних викликів. Ефективність досягається завдяки низці деталей. Чисельні насічки в області обуху не тільки служать прикрасою, але й мають практичну цінність: їх можна використовувати як упор під великий палець, особливо якщо власник носить рукавички. Це розширює можливості інструменту та дозволяє застосовувати його у силових задачах. Форма Drop Point – класика серед EDC-ножів, яка проста в експлуатації та догляді, а тонка рукоятка із виїмкою дозволяє з комфортом розмістити всі пальці та повністю зосередитись на роботі.

Додайте до цього шведську нержавіючу сталь 12C27 в клинку, міцний композит G10 із доповненням у вигляді шкіряних смужок у верхній області рукоятки та отримаєте надійний аксесуар, готовий зробити внесок у перемогу в будь-яких починаннях.

Знижки на Чорну п'ятницю діятимуть протягом 10 днів за умови наявності товару на складі. Тому не відкладайте покупку на майбутнє та приєднуйтесь до нашого знижкового марафону, який розпочнеться вже 21 листопада!

Написати коментар