Один день з мультитулом Roxon: інструмент, який виконає всі завдання

Скільки разів під час відпочинку на природі ви раптово ловили себе на думці, що у вас не вистачає того чи іншого інструменту для виконання певного завдання? На жаль, ніхто не застрахований від такої ситуації, навіть якщо готуватися до подорожі заздалегідь, проте, на щастя, у цієї проблеми є просте рішення - кишеньковий мультитул Roxon S801S.

Звичайно, можна довго розповідати про характеристики та переваги мультифункціонального інструмента, здатного виконувати 16 функцій, але ніщо не скаже про його користь більше, ніж випробування на практиці. Тож не втрачаймо жодної хвилини! Давайте поринемо у світ пригод разом з інструментом бренду Roxon та пофантазуємо, в яких випадках він знадобився би під час активного відпочинку!

1. Орієнтування на місцевості

Досвідчені мандрівники знають, що при навігації в польових умовах не можна покладатися на смартфон, оскільки нульовий заряд акумулятора або банальна відсутність мережі вдалині від цивілізації здатні зіграти злий жарт, перетворивши приємний відпочинок на справжнє виживання. Що ж робити у такій ситуації? Все просто: взяти карту місцевості та використовувати мультитул, на руківʼї якого нанесено сантиметрову шкалу.

Використовуючи лінійку, на карті можна швидко виміряти відстань від точки А до точки Б, перевести вимірювання в метри та точно розрахувати, скільки часу вам знадобиться, щоб дістатися до пункту призначення.

Якщо ви обговорюєте маршрут з другом, вказування місць пальцем залишає досить високий шанс виникнення непорозуміння. Підвищити точність вимірювання допоможе тонке шило: проколовши карту в точках призначення, можна виключити ймовірність вчинення помилок у розрахунках.

2. Ремонт спорядження

Ви добралися до пункту призначення, дістали спорядження з похідного рюкзака, розклали намет і раптом виявили, що на наметі є пошкодження. Відремонтувати спорядження можна за дві секунди, якщо у вашому рюкзаку є ремкомплект, а в кишені прихований мультитул з ножицями та шилом з нитковдівачем.

За допомогою лінійки можна швидко виміряти область пошкодження матеріалу, за допомогою ножиць - акуратно вирізати латку, а шило з нитковдівачем дозволить зашити місце розриву, не залишивши негоді жодного шансу зіпсувати комфортний відпочинок.

У комплекті інструментів мультитула Roxon S801S також є дві викрутки з плоским та хрестоподібним шліцом. Останній варіант може виконувати функцію бітоутримувача для фіксації однієї з дев'яти змінних біт, що входять у комплектацію та покривають базові потреби під час дрібного ремонту - від розбирання та збирання персональних гаджетів до ремонту велосипеда або кемпінгового обладнання.

3. Приготування їжі

Що може бути смачнішим за свіжоприготовлену їжу на багатті? Озброївшись кишеньковим мультитулом Roxon, можна забути про сухі бутерброди та відкрити в собі справжнього шеф-кухаря на польовій кухні.

Все починається з розведення багаття. Для цього достатньо скористатися серейторною пилкою, призначеною для роботи з деревиною. Лише 5-10 хвилин і трохи фізичних зусиль, і готово: сухі гілки нарізані, а вогонь починає потихеньку потріскувати, викликаючи солодке передчуття смачного обіду.

Далі на допомогу прийде складаний клинок з прямим заточуванням, який підходить для всього - від чищення та нарізання овочів до обробки м'яса. А коли всі інгредієнти успішно розкладені на грилі, для перевертання харчових продуктів та їхнього рівномірного прожарювання можна використовувати плоскогубці з ребристими губками.

Потрібно відкрити пляшку чи консервну банку з тушкованкою? Нема питань! На цей випадок у моделі Roxon S801S припасовані дві відкривачки відповідних типів. А гурмани гідно оцінять наявність штопора, який допоможе відкрити пляшку вина, щоб насолоджуватися прекрасним вечором на природі, сидячи у затишному кріслі та попиваючи улюблений напій.

4. Екстрені ситуації

Ми сподіваємося, що під час вашого заміського відпочинку ви ніколи не зіткнетеся з ситуаціями, які несуть загрозу вашому здоров'ю. Проте хто знає, що чекає на нас за горизонтом під час подорожі? І щоб непередбачувані моменти не заставали зненацька, краще заздалегідь озброїтись мультитулом.

  • Гострі ножиці та ніж легко розріжуть бинти або ремінь для швидкого надання першої допомоги та накладання кровоспинного джгута;
  • Плоскогубці допоможуть витягнути заскалку з пальця;
  • У разі автомобільної аварії, інтегрований у руківʼя склобій впорається з розбиттям автомобільного скла, а стропоріз - з перерізанням ременя безпеки, дозволяючи швидко покинути транспортний засіб.

Навіть така дрібниця, як зламаний ніготь, здатна завдати чимало клопоту на природі, починаючи з легкого дискомфорту та закінчуючи різкими болями й інфікуванням. Напилок у мультитулі здатний виступити імпровізованою пилкою для корекції форми нігтьової пластини та усунення її нерівностей, адже наше здоров'я складається з дрібниць.

Що ще потрібно знати про мультитул Roxon?

Незважаючи на використання висококласних марок сталі у виробництві інструментів, запорука довговічності та безпеки експлуатації будь-якого мультитула - ретельний та своєчасний догляд за конструкцією, який полягає у послідовному дотриманні трьох етапів:

  • чищення;
  • сушіння;
  • нанесення захисних засобів.

Всі нюанси догляду за мультитулом Roxon можна дізнатися на сайті Roxon Україна, офіційного дистриб'ютора товарів бренду.

Також не варто піддавати інструмент навантаженням, на які він не розрахований. Майте на увазі, що мультитул підходить для виконання завдань малого та середнього ступеней складності, а силові роботи краще довірити складаному ножу Roxon, що укомплектований надійним запірним механізмом.

Товари новини

Написати коментар